Reakcije nakon trijumfa nad Bugarima: Ovako treba da izgledamo, dali smo 100% i vratilo nam se

Heroj je bio Stevan Jovetić koji je postigao gol u 98. minutu.

foto: FSCG

Fudbaleri Crne Gore sa deset igrača su uspjeli da savladaju Bugarsku i ostanu u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Heroj je bio Stevan Jovetić koji je postigao gol u 98. minutu.

“Izuzetno teška utakmica i znali smo šta nas čeka. Bugarska je mlada selekcija koja tek treba da napreduje. Čestitam momcima, ovo je nešto kako mi treba da izgledamo i igramo svaku utakmicu. Ne treba da letimo, kod nas je uvijek rolerkoster i nakon poraza i nakon pobjede”.

“Treba da idemo utakmicu po utakmicu, da dajemo sve od sebe i uzmem što više bodova. Mislim da sa ovim načinom igre možemo sa svakim”.

Milan Mijatović

“Dosta teška utakmica psihički poslije onog šoka u Litvaniji. Ovo je kako treba reprezentacija da izgleda. Želja je postojala da ostvarimo pobjedu i donesemo dobre stvari reprezentaciji. Kada date 100%, to se vrati u najtežim i najboljim trenucima.

Stefan Savić

“Najbitnija su tri boda iako sam srećan zbog gola. Vratilo nam se za Litvaniju. Borili smo se do samog kraja i uz malo sreće zasluženo slavili. Posebno me raduje kako je ekipa reagovala sa igračem manje”.

Miodrag Radulović

“Postigli smo ono što smo tražili. Nije bilo lako vratiti ekipu poslije Kaunasa. Nijesmo srljali, gradili šansu i znao sam da će doći. U drugom poluvremnu nas je crveni karton proemetio i moram da iskažem divljenje momcima. Vidjeli ste kakva je energija bila i momci su potvrdili ono što govorim – da mogu da se plasiraju na Evropsko prvenstvo. Nema euforije i veliko hvala navijačima, koji su prepoznali trenutak i zadovoljni odlazimo iako bi bili drugi da smo uzeli ona dva boda u Kaunasu”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *