Jovetić: Očekivanja kao da smo Španija ili Francuska

Dva dana nakon meča u Litvaniji, Jovetić je pojasnio svoje riječi na konferenciji za novinare pred meč as Bugarskom

foto: FSCG

Riječi Stevana Jovetića nakon meča sa Litvanijom odjeknula su Crnom Gorom.

Kapiten je nakon 2:2 u Kaunasu bio emotivan, pa i iskren.

“Nijesmo dorasli, iskusni, koliko god da je bolno treba iskreno da se kaže, nijesmo za to. Nažalost, kad god treba da se pokažemo nijesmo tu”.

Dva dana nakon meča u Litvaniji, Jovetić je pojasnio svoje riječi na konferenciji za novinare pred meč as Bugarskom

„Očekivanja su od nas kao da smo Španija i Francuska, a to realno nijesmo. Ne možemo da dijelimo utakmice, nemamo taj luksuz. Moramo da igramo 90 minuta, ja sam uvjeren da ova ekipa kada da 130% da može da igra sa svima. U drugom slučaju ne možemo da igramo ni sa kim“, kazao novi igrač Olympiacosa.

Crna Gora u cikluse ulazi sa velikim ambicijama, možda i nerealnim, ali pritisak često igrači i stručni štab i sami sebi prave.

„Stvaralo mi je to ogroman pritisak. Sada gledam drugačije i idemo utakmicu po utakmicu. Tako će doći rezultat. Navikli smo, to je sport i dešavaju se ovakve stvari. Sjutra igramo i imamo šansu da se ispravimo pobjedom sa kojom smo i dalje u igri. Sjutra je utakmica mnogo bitna. Samo da budemo svi pravi“, smatra Jovetić.

Ističe da i dalje misli da su Sokoli bolji od Litvanaca.

„Moje mišljenje je da smo bolji od njih, ali to nijesmo pokazali i nijesmo smjeli da tako odigramo“.

Bugari opasni, publika da podrži svoju zemlju

Bugarska ima dva boda, nema šanse za odlazak u Njemačku, a i poražena je u prijateljskom duelu od Irana pred dolazak u Podgoricu.

„Mogu da kažem da su dobra i mlada reprezentacija. Sada su uigraniji i mislim da nas očekuje teška utakmica. Bio je neki egal i igramo protiv jedne ozbiljne reprezentacije“.

Jovetić očekuje da publika dođe i podrži momke.

„Uvijek vjerujem da stadion treba da bude pun. Igramo pet puta godišnje i moraš voljeti i bodriti svoju zemlju. Uvijek ću doći da podržavam reprezentaciju, i kada ne budem igrao, dolaziću sa porodicom, jer u teškim trenucima treba da stanu iza nas i da se pobjedom vratimo u igru“, zaključio je Jovetić.

Meč pod Goricom igra se u nedjelju od 18 časova, a karte su u prodaji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *