Šokantne tvrdnje Brnovića: Čelnici Sutjeske ga fizički napali, repertiran i pištolj!

U saopštenju tvrdi da su on i njegov stručni štab fizički napadnuti kako bi podnijeli ostavku, te da je čak i repertiran pištolj!

foto: FSCG

Dojučerašnji trener Sutjeske Nenad Brnović iznio je šokantne tvrdnje u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

On je prije nekoliko dana napustio Sutjesku nakon ispadanja od Santa Colome u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

U saopštenju tvrdi da su on i njegov stručni štab fizički napadnuti kako bi podnijeli ostavku, te da je čak i repertiran pištolj!

Kompletno saopštenje Brnovića:

„Svjedoci ste da sam preko medija napadnut od strane sportskog direktora i predsjednika kluba, gdje sam optužen za sve propuste koji su se dešavali prethodnih godinu dana u Fudbalskom klubu Sutjeska. Tom prilikom iznijete su mnoge neistine o meni, mom radu, mojoj ulozi u donošenju svih odluka koje su u nadležnosti uprave kluba. Moj i njihov rad neka ocijeni stručna fudbalska javnost”.

„Povod mog obraćanja je, isključivo, nemio događaj koji se desio na sastanku uprave kluba i stručnog staba, na koji smo, uzgred rečeno, pozvani putem medija. Tom prilikom smo moji saradnici iz stručnog staba i ja verbalno, a zatim i fizički napadnuti, sa ciljem da se na takav način prisilimo da podnesemo ostavke”.

„Nakon našeg insistiranja da, na sportski i kulturan način, riješimo sve probleme i njihove zahtjeve, uslijedio je žestok atak, koji je rezultirao povlačenjem pištolja i njegovim repetiranjem od strane pripadnika obezbjeđenja stadiona”.

„Uspjeli smo da se bez težih posljedica povučemo sa sastanka, gdje su nam na izlazu iz zgrade Opštine Nikšić zaprijetili linčom od strane navijača i da nam više ne garantuju bezbjednost. Odmah nakon toga, imali smo susret sa grupom navijača, gdje smo u potpuno korektnom i prijateljskom tonu obavili sportski razgovor”.

„Obavještavam javnost da sam zajedno sa kolegama iz stručnog štaba slučaj predao policijskim organima i Disciplinskoj komisiji Fudbalskog Saveza Crne Gore na dalji postupak, u nadi da će nas oni zaštititi. Moram da naglasim da je ovo događaj kakav nikad nisam doživio u fudbalskoj karijeri i nadam se da nijedan moj kolega ovako nešto u budućnosti neće doživjeti”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *