Budućnost ostala i bez sportskog direktora: Poslije Džudovića, rastanak i sa Antom Drobnjakom

Ostavka koju su tražili Varvari potvrđena je danas iz podgoričkog kluba.

foto: FK Budućnost

Nakon trenera, Budućnost je ostala i bez sportskog direktora.

Ostavka koju su tražili Varvari potvrđena je danas iz podgoričkog kluba.

“Fudbalski klub Budućnost obavještava javnost da je sporazumno raskinuo saradnju sa doskorašnjim sportskim direktorom Antom Drobnjakom i šefom stručnog štaba Miodragom Džudovićem”.

“Naš klub se sa gospodinom Džudovićem prijateljski razišao još prije nekoliko dana, ali je danas dogovoren sporazumni raskid saradnje kako sa njim, tako i sa legendom našeg kluba – Antom Drobnjakom.

“Budućnost i uprava kluba dosadašnjim prvim operativcima za sportska pitanja žele mnogo sreće u nastavku karijera, uz veliku zahvalnost na požrtvovanom i poštenom radu tokom prethodnih 10 mjeseci, što je rezultiralo značajnim napretkom ekipe, kompaktnošću i dobrim prelaznim rokom, a kruna svega toga je bila šesta titula prvaka Crne Gore”.

“Međutim, na početku našeg evropskog puta klub nije ostvario zacrtani cilj, pa su se naši putevi sa sportskim direktorom Drobnjakom i trenerom Džudovićem razišli”, stoji u saopštenju kluba.

Budućnost je praktično bez uprave, jer je Veselin Mijač u otkaznom roku, a iz Glavnog grada koji je vlasnik kluba zasad nema informacija o novim čelnim ljudima kluba.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *