Bivši crnogorski reprezentativac završio karijeru: Crna Gora je bila posebna čast

Prije svega sjajan igrač, a onda i veliki borac, momak koji je ostavljao sve na terenu za crnogorski dres.

foto: Bojana Mentović, CGsport

Naš bivši rukometni reprezentativac Branko Kankaraš odlučio je da završi svoju igračku karijeru.

Prije svega sjajan igrač, a onda i veliki borac, momak koji je ostavljao sve na terenu za crnogorski dres, karijeru završava u 35-oj godini.

“Dragi rukometu, hvala ti za sve. Puno lepih trenutaka i nekih manje lepih, ali sve u svemu bila je to jedna interesantna priča. Put me je vodio preko Kaća, Šapca, Novog Sada, Mersina, Valonsa, Istra, Bresta, Skoplja, Rišona, Beograda i na kraju opet Šapca. Svaki grad ima neku svoju priču i iskustvo i uvek se rado setim. Sigurno je moglo i bolje ali nema veze. Istakao bih i igranje za Crnu Goru kao posebnu čast, svi koji me poznajete znate šta to meni znači. Zahvalio bih se mojoj porodici na podršci i razumevanju, trenerima, saigračima i svima koji su bili uz mene ovih 20 godina. Okrećem se nekim drugim stvarima i ciljevima. Pozdrav rukometu moj, hvala ti za sve”, napisao je Kankaraš na Instagramu.

U bogatoj klupskoj karijeri igrao je između ostalih za Valence i Istres iz Francuske, bjeloruskog giganta Meshkov Brest, makedonski Metalurg, izraelski Maccabi Rishon, te nekoliko klubova u Srbiji.

Za Crnu Goru je igrao od 2014. godine, bio dio tima koji je igrao na Evropskom prvenstvu, te koji je ostvario jednu od najvećih pobjeda u istoriji reprezentacije, kada je u Morači srušena Danska.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *