Simić: Veliko razočaranje, BiH uzela bodove kao iz gift shopa

“Meni je ovo jednostavno veliko razočaranje. Prvi put sam se u Morači osjećao da nijesmo zaslužili da nas publika ovako bodri”.

foto; Vuk Raičević

Nebojša Simić bio je veoma nezadovoljan izdanjem naših rukometaša u meču sa Bosnom i Hercegovinom.

Lavovi su izgubili u Morači 23:25, a u četiri meča pod Vladom Šolom nijesu briljirali, što je posebno pogodilo emotivnog golmana.

“Meni je ovo jednostavno veliko razočaranje. Prvi put sam se u Morači osjećao da nijesmo zaslužili da nas publika ovako bodri. Slovenija je iznijela krvnički bodove, a BiH kao iz gift shopa. Ovo mora da bude otrežnjenje”, kazao je Simić, pa nastavio:

“Bio sam nezadovoljan protiv Kosova, ali ispada da sam negativan. Rekao sam na zagrijavanju – ajmo da se otrijeznimo malo, ovo su utakmice našom publikom i ljepše su nego na Evropskom prvenstvu. Danas nijesam bio na svom nivou, ali izostala je borbenost, jedna stvar koja nas je krasila i koja ne smije da se desi ponovo. Kvalitativno nijesmo bolji od većine selekcija, ali moram da nadomijestimo to borbom, srcem, crnogorskim prkosom. Došla je večeras ekipa koja nije kvalitetnija od nas… Ovo je jedna od najružnijih utakmica otkad sam u reprezentaciji”, kazao je iskreni Simić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *