Meridianbet 1. CFL: Pobjede Budućnosti i Sutjeske pred derbi

Fudbaleri Budućnosti i Sutjeske ostali su na istoj rastojanju nakon 31. kola Meiridanbet 1. CFL.

foto: FSCG

Fudbaleri Budućnosti i Sutjeske ostali su na istoj rastojanju nakon 31. kola Meiridanbet 1. CFL.

Pred crnogorski derbi, podgorički plavi imaju tri boda više od Nikšićana.

Budućnost je imala potpunu kontrolu utakmice protiv Rudara već poslije sedam minuta. Mrežu Azira Muminovića u petom minutu zatresao je Marko Pavlovski, a samo dva minuta kasnije pogodio je i talentovani Vasilije Adžić. No, tim Miodraga Džudovića nastavio je da prima golove, glavom iz peterca pogodio je Ljubomir Pejović na kraju prvog poluvremena.

U drugih 45 minuta nije bilo većih prilika, pa je Budućnost uspjela da ostane ispred najvećeg rivala.

Sutjeska je sa 0:2 slavila u Danilovgradu protiv Iskre, i to golovima u drugom poluvremenu. Prvo je iz penala pogodio Tyrone Conraad u 63. minutu.

Deset minuta kasnije strijelac je bio Anto Babić.

U subotu u Nikšiću Sutjeska dočekuje Budućnost.

Arsenal je nastavio sa odličnim partijama, slavio je u primorskom derbiju protiv Mornara 0:1, a jedini pogodak postigao je Jasmin Muhović iz penala u 55. minutu.

Dečić je produbio krzu Petrovca koji ni nakon šestog vezanog meča nije slavio. Tuzani su slavili sa ubjedljivih 3:0, dvostruki strijelac bio je Draško Božović, gol je postigao i Boris Cmiljanić.

Jezero je upisalo važne bodove u borbi za opstanak, pošto je bilo bolje od Jedinstva. Za Plavljane su pogađali Jovan Pajović i Srđan Bošković. Aldin Mušović je u 72. minutu uspio samo da ublaži poraz.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *