Zvezda se oglasila saopštenjem nakon meča u Budućnost – Partizan: Kakva krađa, strašna krađa!

To je više od Budućnosti, koja je još ranije obezbijedila treće mjesto i više nije mogla, zaboljelo Crvenu zvezdu, pa se Čovićev tim oglasio saopštenjem koje ne naslovljeno – “Kakva krađa, strašna krađa”!

foto: Filip Roganović, Budućnost Voli

Košarkaši Partizana pobjedom u Morači nad Budućnosti obezbijedili su prvo mjesto i prednost domaćeg terena kroz play-off seriju ABA lige.

Crno-bijeli su slavili u Morači, uz neke diskutabilne odluke sudija. To je više od Budućnosti, koja je još ranije obezbijedila treće mjesto i više nije mogla, zaboljelo Crvenu zvezdu, pa se Čovićev tim oglasio saopštenjem koje ne naslovljeno – “Kakva krađa, strašna krađa”!

Saopštenje prenosimo u cjelosti i bez korekcija

KK Crvena zvezda Meridianbet nema običaj da se oglašava nakon utakmica u kojima nije bio direktni učesnik, ali pošto je zaostala utakmica koja je odigrana u Podgorici u petak uveče direktno uticala na krajnji ishod i raspored na tabeli, a nakon još jedne krađe i pljačke u režiji onih koji treba samo da su deo utakmice, a ne protagonisti – nećemo ćutati!

KK Crvena zvezda Meridianbet veruje da je milionski auditorijum u petak uveče u dvorani SC „Morača“ video još jednu epizodu i svojevrsnu reprizu onoga što je već viđeno 13.marta u beogradskoj Areni. A to je kreiranje krajnjeg ishoda od onih koji ne igraju te utakmice!

Time je učinjen još jedan korak ka potpunom rušenju regularnosti lige i to u režiji sudija, koji slučajno ili ne – uvek u spornim utakmicama dolaze iz iste zemlje!

Pošto nam više nije potreban ni jedan pokazatelj šta nas čeka u završnici ABA lige posebno sa ljudima koji već dugo pokazuju tendenciju prema KK Crvena zvezda Meridianbet, a pošto nećemo učestvovati u režiranim predstavama i farsama, ovim putem obaveštavamo javnost i rukovodstvo lige da KK Crvena zvezda zahteva izuzeće ovakvih sudija u svojim utakmicama do kraja ove takmičarske sezone.

Takođe, pošto smo u prošlosti krajnje dobronamerno upozoravali i rukovodstvo lige koje je nemo posmatralo i ćutalo na sve anomalije po ovom pitanju, ovim putem saopštavamo da nećemo igrati utakmice u plej ofu i finalu (ukoliko do njega dođemo) ukoliko nam za bilo koji meč budu delegirane ovakve sudije koje već godinama rade na štetu ABA lige!

Što je mnogo – mnogo je, i sada je zaista prevršilo svaku meru!

1 komentara na “Zvezda se oglasila saopštenjem nakon meča u Budućnost – Partizan: Kakva krađa, strašna krađa!

  1. slažem se da je aba liga neregularno takmičenje ali sva neregularnost je počela od kk crvena zvezda i čovića.da je bilo sreće i profesionalnog pristupa kk crvena zvezda je trebala biti izbačena iz ovog dobro zamišljenog regionalnog takmičenja,posle onog sramnog finala sa kk budućnost.od tada i nepratim ovu ligu.jednostavno sam je prezroi proglasio non grata.lično sam zamjerio i kk budućnost i draganu bokanu što su nastavili takmičenje u ovoj ligi.ono nije bio napad na kk budućnost već na zdrav razum i crnu goru.ko to nije tako doživio neka mu je bog u pomoći.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *