Mike Young gost u Podgorici: Jedan od najboljih svjetskih stručnjaka u području kondicione pripreme na dvodnevnom seminaru

Mike Young je američki stručnjak, sa preko 20 godina iskustva. Radio je kao direktor odsjeka za sportske performanse, trener i sportski naučnik u više profesionalnih klubova, na koledžu, nacionalnim sportskim upravnim tijelima, kao i u privatnom sektoru. 

foto: CAUZ

Jedan od najboljih svjetskih stručnjaka u području kondicione pripreme sportista Mike Young ovog vikenda boravi u Podgorici, kao gost i predavač, dvodnevnog seminara “High Performance Speed and Power Workshop” čiji je organizator Crnogorska asocijacija za unapređenje zdravlja – CAUZ.

Young je američki stručnjak, sa preko 20 godina iskustva. Radio je kao direktor odsjeka za sportske performanse, trener i sportski naučnik u više profesionalnih klubova, na koledžu, nacionalnim sportskim upravnim tijelima, kao i u privatnom sektoru. 

Međunarodno je priznat trener i edukator. 

Majk je bio pozivni predavač na nekim od vodećih konferencija u području kondicione pripreme sportista, kao što su: ASCA, UKSCA, CSCCa. 

“Velika nam je čast i privilegija što ćemo ugostiti takvog stručnjaka i što će znanje i dugogodišnje iskustvo podijeliti sa prisutnima. Ovo će biti prvi put da Mike Young dolazi u naš region i drži predavanje na ovim prostorima. Predstojeći događaj biće veoma značajan u edukaciji i stručnom usavršavanju trenera.
Seminar se održava u subotu i nedjelju (18. i 19.02.) u hotelu Signum u Podgorici, sa početkom u devet sati. Učesnici seminara su kondicioni treneri iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Slovenije”, saopštili su iz CAUZ-a.

Iz ove organizacije je navedeno da je riječ o prvom u nizu ovakvih događaja koji “imaju za cilj da podignu sveopšte znanje svih trenera, kako u Crnoj Gori tako i šire, a u cilju postizanja što boljih rezultata u budućnosti”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *