Photo FFHandball / Iconsport

Vincent Gerard bio je najbolji igrač meča protiv Crne Gore, koji je Francuska lako dobila 35:24 i napravila veliki korak ka četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Golman Montpelliera imao je 15 odbranjenih šuteva, uključujući tri sedmerca. Jedan je odbranio i Vasku Ševaljeviću, protiv kojeg je i igrao u francuskom prvenstvu.

“Kada sam vidio Vaska Ševaljevića kako se približava da izvede treći sedmerac, kopao sam po sjećanju jer sam igrao dosta protiv njega i uspjelo je”, kazao je za zvanični sajt domaćeg Saveza Gerard.

Istakao je i da nijesu bili zadovoljni prvim poluvremenom, u kojem je Gerard zaustavio “lavove” koji su imali aktivan rezultat od minus tri – bilo je 16:13.

“Kraj četvrtine nije bio zadovoljavajući, bilo je razgovora i nezadovoljstva u svlačionici jer smo vjerovali da možemo i bolje. Počeli smo dobro prvo poluvrijeme, što je uvijek ključni trenutak utakmice i lično sam naravano srećan. Kada dobro pripremite i odradite utakmicu, naravno da je lijepo”, zaključio je iskusni čuvar mreže.

Photo FFHandball / Iconsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *