Alpha Kaba pao u nesvijest u banci i završio u Urgentnom, nije životno ugrožen

foto: KK Budućnost, ABA liga

Košarkaši Budućnost Volija Alpha Kaba pao je u nesvijest i prebačen je vozilima Hitne pomoći u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.

Informaciju je saopštio portal PRESS, koji navodi i izjavu očevidca drame.

Prema podacima portala, nije ništa ukazivalo da je košarkašu loše. Očevici tvrde da je u jednom trenutku samo pao leđima na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice.

“Čuli smo jak, tup udarac. Obezbjeđenje je dotrčalo do košarkaša, koji je ležao na podu. Svi su bili u šoku. Pokušali su da ga osvijeste. Jedna od službenica je odmah donijela bokal sa vodom, sa kojom su ga posuli, nakon čega se nakon nekoliko sekundi osvijestio. U tim trenucima pozvali su i Hitnu pomoć. Sve vrijeme sa košarkašem, koji je sjedio na podu, pričao je čovjek, koji je došao da mu pomogne oko papirologije u banci”, rekao je očevidac drame.

Nakon nekih 10-ak minuta došlo je i vozilo Hitne pomoći, koje je prebacilo košarkaša “Budućnosti” u Urgentni blok – Kliničkog centra Crne Gore (KCCG).

Direktor Urgentnog dr Nebojša Brnović kazao je za portal PRESS da je košarkaš van životne opasnosti.

“Košarkaš je primljen u Urgentni. Trenutno je na dijagnostici. Koliko sam informisan, njemu se slošilo i izgubio je svijest u banci. Za sada je u stabilnom stanju. Nije životno ugrožen, ali mora da se obavi kompletna dijagnostika, neurološka i kardiološka, kako bi se utvrdilo šta mu se desilo. To će malo potrajati”, rekao je doktor Brnović nešto posle 14 časova.

Kaba je sinoć igrao protiv Promitheasa u Morači, a upisao je 14 poena.

foto: KK Budućnost

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *