Stara Varoš uspješna u Sarajevu i Rožajama

Podgorički džudo klub Stara Varoš niže uspjehe na međunarodnim takmičenjima.

Iza izabranika trenera Mladena i Marka Jokmanovića su dva uspješna takmičarska vikenda u Sarajevu i Rožajama.

Za vikend je u Sarajevu održan međunarodni memorijalni turnir ,,Miloš Ostojić“ koji je okupio preko 700 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Bugarske i Bjelorusije.

“Starovarošani” su na ovom takmičenju osvojili šest medalja sa sedam takmičara.

Zlatnu medalju osvojio je Lazar Mitrović dok su srebra osvojili Maksim Bulatović i Danilo Ermolaev. Bronze su pripale Bošku Zindoviću i dvije medalje Branki Mujović koja je nastupala u kategoriji kadetkinja ali i seniorki.

Ovom uspjehu prethodio je nastup na Rožaje openu na kojem su osvojili 11 medalja sa 14 takmicara (četiri zlata, tri srebra i četiri bronze) što im je donijelo pehar za treće mjesto u konkurenciji 20 klubova.

Zlatni su bili: Lazar Raičevkić, Lazar Mitrović, a dva zlata uzeo je Boško Zindović. Ovog puta srebra su osvojili: Branka Mujović, Jagođ Arcon, Aleksa Zakovsek dok su bronzani bili Balša Sinđić, Luka Boljević, Mihailo Bajčetić i Danilo Ermolaev.

“Predvodimo jednu veoma talentovanu generaciju kojima samo treba dobra takmičarska platforma da ostvare dobre rezultate. Klub već četrnaest godina uspješno nastupa na svim domaćim i međunarodnim takmičenjim tako da je ovo samo potvrda kvalitetnog rada. Što se tiče Sarajeva posebno treba istaći klupsko finale Mitrović/ Bulatović koji su ,,zatvorili“ kategoriju sa po dvije pobjeda do finala. Predstoje nam brojni nastupi u predstojećem periodu od kojih je prvi na međunarodnom turniru u Prilepu”, izjavio je  trener Mladen Jokmanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *