Popović: Niko me nije zvao, imam raznih želja

Košarkaši Crne Gore pripremaju se za mečeve protiv Francuske i Portugala u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Standardni član selekcije koju predvodi Boško Radović je doskorašnji igrač Budućnosti Petar Popović, čiji ugovor sa crnogorskim prvakom je istekao.

Navodno, bek sa Cetinja ima ponudu Cedevita Olimpije, ali odluka još nije donesena. Ponuda zvaničnih doduše, nema.

“Čekam, nema nikakvih novosti, mene niko nije zvao direktno i konkretno da me pita ili ponudi. Čekamo, još je rano, još je jun, neke lige su se tek završile. Što se mene tiče nije u žurbi, osjećam se dobro, čekam i nadam se da će iskočiti nešto dobro. Pomiješana su osjećanja u vezi sa mogućim odlaskom. Imam raznih želja, ali to zasada držim za sebe i za ljude koji su mi baš bliski i volio bih da tako ostane”, kazao je Popović.

Crna Gora će mečeve u julu igrati sa samo jednim pravim centrom – Zoranom Nikolićem, nakon otkazivanja i povreda ostalih visokih igrača.

“Sigurno da može biti problem to što imamo samo jednog pravog centra. Mi smo u prethodnim prozorima dosta se oslanjali na igru kroz reket, ovaj put nije tako. Mislim da to može imati i neke koristi, okrenućemo se igri sa nižom petorkom. Tu je Nemanja Radović koji može da raširi njihovu odbranu, mislim da to može biti prednost, ako budemo znali da iskoristimo. Uvijek je lijepo igrati kada smo na okupu, ali nema mjesta nekom žaljenju. Daćemo sve da odigramo dobro i ostvarimo naš cilj iz ove dvije utakmice”, dodaje Popović.

foto: FIBA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.