Trofej FIFA Svjetskog prvenstva stiže u Crnu Goru!

Prvi put u istoriji crnogorskog fudbala, naša zemlja će biti dio pete turneje trofeja FIFA Svjetskog kupa, koju predstavlja Coca-Cola, zvanični sponzor događaja.

Originalni, jedinstveni trofej FIFA Svjetskog prvenstva od punog zlata konačno će stići u našu zemlju. Svi ljubitelji fudbala koji su sanjali da ovdje vide trofej, imaće jedinstvenu priliku da dožive da njihov san postane realnost 19. maja u Kući fudbala Podgorica. Originalni trofej FIFA Svjetskog prvenstva koji je uručen šampionu FIFA Svjetskog prvenstva tokom zvanične ceremonije, sletjeće u Podgoricu kao dio globalne turneje trofeja – FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola. 

Dolazak trofeja zajedno sa FIFA ambasadorom Gilberto Silva ima savršen tajming – u pravo vrijeme za veliko uzbuđenje prije početka FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru. Ovo je originalni trofej koji će biti uručen sljedećim šampionima FIFA Svjetskog prvenstva, a crnogorski fudbalski navijači će svjedočiti fudbalskoj magiji i dobiti ekskluzivni uvid u euforiju FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru.

FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola obići će 54 fudbalske zemlje koje pokrivaju sve FIFA konfederacije. Crnogorski dio velikog spektakla koji će našu zemlju još više istaći na svjetskoj fudbalskoj mapi, počeće 19. maja u 17.00 časova u Kući fudbala Podgorica.

Ljubitelji fudbala koji posjete Coca-Cola stranicu imaju priliku da dobiju pozivnicu za FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola, jednostavnom registracijom i prijavom uz nasumični odabir.

Takođe, ljubitelji fudbala pozvani preko internet stranice imaće jedinstvenu priliku da budu dio nevjerovatnog iskustva FIFA World Cup™ Trophy Tour by Coca-Cola na velikom događaju otvaranja, koji se dešava na prostoru Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore.

Najmlađi ljubitelji fudbala, osim mogućnosti slikanja pored trofeja namijenjenog pobjedniku Svjetskog prvenstva, imaće priliku da učestvuju na festivalu fudbala koji će se održati na glavnom terenu Trening kampa Fudbalskog saveza Crne Gore. Naši mali fudbaleri i fudbalerke kroz interesantne igrice i poligone vještina, koji će biti specijalno pripiremljeni za ovaj događaj, moći će da prikažu fudbalskog umijeće.

“Prijavite se, osvojite ulaznicu za događaj i budite dio nezaboravnog fudbalskog iskustva. Vidimo se 19. maja na Trening kampu FSCG”, poručuju iz FSCG.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *