Varvari se oglasili: Nijesmo mi uvijek krivi, ne borimo se pripremljenim kamenjem već viteški i direktno (VIDEO)

Navijači Budućnosti, Varvari, oglasili su se na društvenim mrežama nakon incidenta i prekida meča protiv Dečića u Tuzima.

Duel je prekinut pri rezultatu 1:0 za aktuelnog šampiona, a nakon nereda na tribinama koji su trajali oko pola sata, a prilikom kojih su letjele stolice, kamenje…

Saopštenje Varvara prenosimo u cjelosti i bez izmjena.

“Objektivno” novinarstvo je jedno od najvećih zala trenutno, u vremenu propagande i atrofiranih mozgova, kad se vjeruje i guta sve što se plasira u medijima, po običaju je uvijek kriva samo jedna strana. Varvari su napravili 100 incidenata do sad, i toga će uvijek biti, jer istini za volju nismo cvjećke, niti hor bečkih dječaka, jer mladost – ludost, vrela krv i stotinu drugih stvari, ali nismo UVIJEK mi krivi, a pogotovo to nije bio slučaj u Tuzima”.

“Iskreno, muka nam je više od pisanja saopštenja, jer nismo ni politička partija ni nekakva nevladina organizacija koja vodi bitke po medijima i novinama, mi imamo svoj teren na kome djelujemo, ali jednostavno nekad moramo da reagujemo zbog osude javnosti i prije svega zbog istine, pogotovo u turbulentnom i zapaljivom vremenu u kakvom živimo”.

“Što se pomenutog incidenta tiče, sve se jasno vidi na snimku, čisto da se zna javnosti radi, a mi kad smo napadnuti, uzvratićemo uvijek, samo ne gađanjem unaprijed pripremljenim kamenjem jer nismo navikli na seoska bacanja kamena sa ramena, naše su metode ipak malo viteškije i tiču se direktnog kontakta, a i sa nama je tog dana bilo i djece, naših sinova, koja su mogla biti pogođena kamenom ili stolicom. Za ovaj incident i za nekakvo “nacionalističko divljanje” krivca tražite u drugome”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.