Mladi crnogorski bokser izazvao Vasa Bakočevića: Treba mi lagan meč

milovan sekulović instagram, privatna arhiva

Mladi crnogorski bokser Milovan Sekulović izazvao je Vasa Bakočevića na meč!

Sekulović je u dvije godine (2018. i 2019.) odradio pet borbi, slavio u svih pet pa napravio pauzu zbog povrede. U intervjuu za Pobjedu Sekulović je rekao da mu je cilj napad na titulu prvaka svijeta u profesionalnom boksu do 23 godine, a na taj put bi da krene borbom sa našom MMA zvijezdom – Vasom Bakočevićem!

Svjestan sam da sam još mlad, ali i da sam do sada svih uspjeha stigao velikim radom i odricanjima. Tim putem planiram da idem i dalje. Titula prvaka svijeta je nešto posebno. Treba mi meč za povratak, zatim bi trebalo da uslijedi revija gdje bih mogao da se dodatno spremim za napad na titulu”, kaže Sekulović, te dodaje:

“Pratim boks i sva dešavanja u borilčakim sportovima. Nije mi jasno kada neki borci izazivaju veliku pažnju, a to rezultatima realno i ne zaslužuju, jer često njihovi mečevi jako kratko traju. Tu mislim na Vasa Bakočevića, sa kojih bih volio da radim meč. Ne znam da li će prihvatiti, ali to bi mi bilo idealna prilika da sa jednim takvim borcem imam lagan meč da se vratim u ring”, kaže Sekulović.

foto: milovan sekulović instagram, privatna arhiva

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *