Milošević: Da obranimo titulu i osvojimo Kup

foto: FK Budućnost

Stefan Milošević vratio se u Budućnost pred kraj zimskog prelaznog roka, a sa velikim ambicijama očekuje proljećni dio sezone.

Visoki napadač se lako uklopio u plavo – bijelu družinu, koja ga je dočekala na pravi način.

„Saigrači su me od prvog dana dočekali odlično, atmosfera u ekipi je na istom takvom nivou, a to je upravo ono što mi je najviše nedostajalo u inostranstvu. Veliki broj momaka znam od ranije, to još više doprinosi dobroj atmosferi“, poručio je 25-godišnji centarfor.

Početak drugog dijela šampionata startuje za dva dana, a Budućnost na otvaranju proljeća u četvrtak veče dočekuje barski Mornar pod Goricom. Biće to na neki način prilika da se Milošević revanšira “mornarima“… Da podsjetimo – Stefan je za prvi tim „plavih“ debitovao 24. avgusta 2013. upravo protiv Mornara, a tada je podgorički tim pretrpio poraz od 2:1 na podgoričkoj areni.

„Tako je, bio je to debi u dresu Budućnosti i seniorskom fudbalu. Nadam se da će ovoga puta „debi“ u voljenom dresu biti ispraćen pobjedom i golom“.

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije Budućnosti i reprezentacije Crne Gore se vratio da svojim inostranim iskustvom pomogne „plavima“ u borbi za odbranu trofeja tokom proljeća.

„Mislim da trebamo da budemo svjesni da nosimo dres najvećeg kluba u Crnoj Gori i da se samim tim i očekuju najbolji rezultati od nas. Ambicije kluba su, kako sam već i ranije rekao – odbrana titule i kupa. Što se tiče mene lično, u svakom trenutku ću davati svoj maksimum i nadam se da ću svojim igrama i golovima dati veliki doprinos kako bi klub ostvario zacrtane ciljeve. To bi ujedno donijelo ličnu satisfakciju i ostvarenje mojih ciljeva“, jasan je Milošević, koji zna da „minus devet“ nije nedostižna razlika…

„Dosta puta smo bili svjedoci i većih preokreta u fudbalu, a mi itekako vjerujemo u takav ishod. Ostaje nam da to dokazujemo na terenu u predstojećem periodu – iz utakmice u utakmicu“.

Novi napadač Budućnosti ima dva nastupa za A reprezentaciju Crne Gore – igrao je prijateljske susrete protiv Bosne i Hercegovine (0:0) i Izraela (1:3) kod selektora Miodraga Radulovića – nada li se novom pozivu ukoliko dođu dobre igre u „plavom“ dresu?

„To je jedna od ličnih ambicija, koja svakom sportisti donosi veliku satisfakciju u karijeri“, poručio je na kraju Stefan Milošević.

foto: FK Budućnost

One Comment on “Milošević: Da obranimo titulu i osvojimo Kup”

  1. budućnost će da se bori za treće mjesto u prvenstvu a u kupu vidjećemo.daleko je 20 april i 29 maj.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.