Budućnost potpisala Stefana Miloševića

Stefan Milošević novi je fudbaler Budućnosti.

Povremeni reprezentativac Crne Gore je ponikao u omladinskoj školi “plavih”, za prvi tim je u sezonama 2013/14. i 2014/15. sakupio 15 nastupa i jedan gol, da bi se onda preko Rudara, Lovćena, Koma i Iskre na jesen u sezoni 2018/19. obreo u belgijskom Beverenu – za Belgijance je igrao dvije godine i na 32 utakmice je postigao 10 golova.

Na jesen 2020. letonska Riga ga je pozajmila (devet utakmica, pet golova), potom je uslijedio povratak u Beveren (tri utakmice), a onda povratak u Rigu gdje je tokom proljeća 2021. na 16 mečeva potpisao 13 pogodaka. Ta sjajna sezona mu je u ljeto prošle godine donijela transfer u izraelski tim Hapoel Ironi Kairat (15 utakmica, dva gola), sa kojim je prije nekoliko dana raskinuo ugovor.

To je iskoristio aktuelni šampion i vratio ga u svoje redove, a u Budućnosti će ponovo sarađivati sa Aleksandrom Nedovićem sa kojim je radio u Iskri i iz koje je nakon odlične polusezone (18 utakmica, devet golova, sezona 2018/19) uspio da napravi lijep transfer u Vasland.

„Debitovao sam rano za prvi tim i ta prva seniorska utakmica je bilo neko ostvarenje dječačkih snova“, vraća Stefan Milošević film na debi protiv Mornara 24. maja 2013. godine pod Goricom.

„Šteta što taj moj prvi boravak u klubu nije upotpunjen sa nekim od trofeja. Poslije par godina provedenih u inostranstvu povratak kući predstavlja čast i zadovoljstvo i sigurno da Budućnost ima najveće moguće ambicije, tako da je cilj jasan – odbrana titule i Kupa. Borićemo se do kraja“, poručio je 190 centimetara visoki centarfor.

Milošević (25) je igrao za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Crne Gore, dok je za prvi tim „hrabrih sokolova“ upisao dva nastupa – protiv Izraela i Bosne i Hercegovine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.