Na Izbornoj Skupštini Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, koja je danas održana u Podgorici, za predsjednika Saveza ponovo je izabran dr Đuro Marić, koji je dobio 11 od 12 glasova delegata koliko je bilo prisutno na današnjoj Skupštini.

VPSCG broji 17 delegata sa pravom glasa. 

Za predsjednika Skupštine VPSCG izabran je Mirza Krcić iz Primorca, dok je za potpredsjednika VPSCG izabran Nenad Vukanić, predsjednik VPK Primorac. 

„Nastavljamo tamo i gdje smo stali, da radimo na poboljšanju uslova za razvoj vaterpola i plivanja. Pred nama je izuzetno zahtjevna godina, seniore očekuju četiri velika takmičenja, naše mlađe kategorije učestvovaće na tri šampionata, od čega je Crna Gora domaćin prvenstva Evrope za U19 reprezentacije. Naše plivače očekuju brojna takmičenja, od čega izdvajamo evropska i svjetska prvenstva u velikim i malim bazenima. Dakle, izuzetno zahtjevna godina, pogotovo na finansijskom planu, ali se nadamo da ćemo uz pomoć države i sponzora uspjeti da našim sportistima obezbjedimo dobre uslove za rad“, poručio je predsjednik Marić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *