Kakav tim! Rukometna sila Crna Gora razbila Hrvate!

foto: Kolektiff, EHF Euro

Crna Gora je rukometna sila! “Lavovi” su večeras razbili Hrvate, giganta rukometa, i stigla do treće vezane pobjede na Evropskom prvenstvu!

Hrvati su večeras upoznali Simića i društvo, naš golman je “ubio u pojam” Hrvate, promašivao je i Luka Cindrić iz kontre, Čupić, bekovi nijesu znali šta da rade…

Miloš Vujović je odigrao sjajno prvo poluvrijeme, u drugom su Hrvate kontrolisali Branko Vujović i Stefan Čavor, a Nebojša Simić imao svoj show. Prva je ovo pobjeda nad Hrvatima na velikim takmičenjima.

Na startu meča viđen je mali broj golova, igralo se gol za gol sve do 12. minuta, kada je Miloš Vujović sa bekovske pozicije pogodio za 5:3, a onda i kapiten Vasko Ševaljević donio +3.

Hrvati su bili 5.55 minuta bez gola dok sa sedmerca nije pogodio Čupić.

Već u 9. minutu Vuk Lazović je imao dva isključenja, diskutabilno je isključen i Nebojša Simović, ali naši lavovi bili su psihički veoma stabilni i nijesu dozvolili norveškim sudijama da ih poremete.

Naši momci su držali dva do tri gola sve do 12:9, a onda prvo majstorskim golom stigli do 14:9, a zatim i pogodak na prazan gol za nevjerovatnih 15:9 sa kojim se otišlo na odmor.

Nebojša Simić imao je u prvom poluvremenu čak osam odbrana, svih osam iz izglednih situacija za Hrvate, a Miloš Vujović bio je na šest pogodaka.

Hrvati su bolje otvorili drugo poluvrijeme, igrom sedam na šest postigli prva dva gola i došli na 15:11, odbili su to naši odbranom zicera i golom Grbovića nakon tajm-auta Roganovića.

Naši su vratili +6 kod 22:16 golom Branka Vujovića sa igračem manje u 45. minutu. Bek Kielcea bio je nezadrživ za “kauboje”, koji su šli i do 22:18, ali je uslijedila reakcija Branka Vujovića i Grbovića.

Na scenu je ponovo stupio Nebojša Simić, začarao Hrvate koji ništa nijesu mogli da mu daju. Crna Gora je otišla i na 28:20 golom Čavora u 52. minutu!

“Lavovi” su lako priveli meč kraju za novu, treću vezanu pobjedu na Evropskom prvenstvu!

foto: Kolektiff, EHF Euro

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.