Čavor, Stevan Vujović i Božović danas na pregledima, Hrvati desetkovani

Bekovski trio Stefan Čavor, Stevan Vujović i Miloš Božović danas će odraditi dodatne preglede i biće poznato da li će biti spremni za sjutrašnji meč protiv Hrvata.

Predsjednik Rukometnog saveza Crne Gore Petar Kapisoda kazao je gostujući na radiju Antena M da su sva tri igrača negativna na kovid testovima, ali da će danas odraditi dodatne preglede.

Pregledi će biti odrađeni kako bi se utvrdilo da igrači nakon preležanog koronavirusa nemaju drugih zdravstvenih problema koji bi mogli ostati kao posljedica kovida, te da se osigura da će potpuno zdravi moći da prvi put istrče na teren na Evropskom prvenstvu.

U redovima Hrvatske sa druge strane stigla je informacija da je njihov najbolji igrač i član Kiela Domagoj Duvnjak definitivno završio nastup na EHF Euru. Otpao je i golman Šunjić, pa stiže veteran Alilović. Nema ni Halila Jaganjca.

Zbog koronavirusa nema ni Davida i Mateja Mandića, Marka Mamića, Zvonimira Srne, Leona Šušnja, te pivota Željka Muse.

Selektor Kauboja Hrvoje Horvat zbog toga je pozvao šestoricu novih rukometaša. Pozive su dobili Kristijan Pilipović iz Schaffhausena, Ivan Slišković – lijevi bek Porta, Vlado Matanović, desno krilo PPD Zagreba, Mateo Maraš, desni bek Pelistera iz Makedonije, golman Nexea Dominik Kuzmanović te Veron Načinović iz Montpelliera.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *