Pročitajte izjave Lavova poslije velike pobjede nad Makedoncima

Crnogorska reprezentacija pobijedila je večeras Sjevernu Makedoniju 28:24 za drugu pobjedu na evropskim prvenstvima.

Donosimo vam prve rekacije naših igrača nakon velike pobjede kojom su ostali u igri za drugu fazu takmičenja i čeka ih direktan duel sa Slovenijom.

Nebojša Simić

“Heroj nijesam ja, već cijela ekipa. Ne mogu da opišem koliko sam ponosan na ove momke. Ovo je nevjerovatan kolektiv i ponosan sam do neba. Idemo uvijek naprijed”.

“Morao sam na magnetnu rezonancu leđa i propustio sam neke treninge, trebalo je da me krene. Tada se pretvaram u najbolju svoju verziju. Živim za ove ljude i ponosan sam kao kada sam sina dobio. Suze mi krenu kada pomislim na ove trenutke jer to ostaje za cijeli život”.

“Branko je igrao danas bez treninga dva dana, umro je tamo, poginu da dobije, kako ja da ne poginem? Udario bih glavom u stativu da odbrani. Simović je igrao bez pet dana treninga. Mi se ujutru probudimo i ne znamo ko igra naredni dan. Mislim da je vrijeme da jednom izađemo kompletni”.

Vasko Ševaljević

“Mislim da smo noćas bili pravi, igrali strpljivo. Otvorili smo kako treba i da smo kontrolisali utakmicu cijelo vrijeme. Imamo šanse da se oporavimo i da prođemo grupu”.

“Znate koliko danas znači kada imate podršku golmana. On nam je dao krila u leđa. Mislim da smo odigrali kako treba i jako sam ponosan i srećan”.

Miloš Vujović

“Ovo je prva pobjeda za mene nakon dugo godina u reprezentaciji. Ponosan na momke i Crnu Goru. Pokazali su veliko srce i karakter i nadam se da nećemo ostati na ovome”.

“Karakter, želja, volja moraju da budu na istom nivou protiv Slovenije”.

Branko Vujović

“Dovodio sam navijače i tim u neke nervozne situacije pa im se izvinjavam. Na kraju pobijedili smo tako da je bilo zanimljivo i nama i njima”.

“Makedonija se vrhunski pripremila za meč i znali su sve naše kretnje. Mislim da imamo još dosta toga da popravimo, i ako to uradimo, mislim da možemo da pobijedimo Sloveniju”.

“Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, iako smo protiv Danaca bili i bolji i tehnički i taktički. Nijesmo analizirali Sloveniju, fokusirali smo se na današnji meč. Imamo dva dana da se pripremimo i da pobijedimo utakmicu protiv Slovenije”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *