Pročitajte izjave poslije utakmice sa Danskom

Crna Gora izgubila je od Danske u prvom meču na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj. Svjetski prvaci slavili su sa 30:21, a donosimo izjave naših igrača nakon meča.

Draško Mrvaljević

“Ne možemo biti naravno zadovoljni rezultatom bez obzira na okolnosti. Možemo što je dosta mladih dobilo prostor da pokažu ono što mogu. Momci su u velikom dijelu odigrali dobru takmičarsku utakmicu, drugačiju odbranu od uobičajne i mislim da su momci to dobro odradili iako ima prostora da popravimo odbranu u igri jedan na jedan, dva na jedan i prostor koji branimo”.

“Imamo pet momaka koji prvi put igraju veliko prvenstvo. Nadam se da ćemo do kraja prvenstva moći da računamo na igrače koji su tu, da neće biti napuštanja zbog kovida”.

“Nema razloga da protiv Makedonije ne odigramo takmičarsku i disciplinovanu utakmicu. Siguran sam da će da daju sve od sebe i odigrati kako treba. Skoncentrisani smo samo na sebe i malo je teško raditi u ovim okolnostima, ali momci shvataju situaciju u kojoj se nalazimo. Nadam se da će sjutra ili preksjutra selektor biti tu i nastaviti dalji dio takmičenja”.

Branko Vujović

“Nadam se da će biti dobro (o povredi u 31. minutu nakon koje je nastavio da igra), radićemo testove i nadam se da nije ništa ozbiljno. Nijesam osjećao da su nas tehnički ili taktički nadigrali. Promašili smo dosta zicera i to je presudilo. Falilo je iskustva kada smo prilazili. Mislim da poslije sve ga što se dešavalo sa virusom možemo biti zadovoljni danas kako smo odigrali”.

“Pobjeđivali smo i bolje reprezentacije od Slovenije i Makedonije, pa što da ih ne dobijemo”.

Radojica Čepić

“Bila je teška utakmica protiv svjetskih šampiona. Dali smo sve od sebe da pokažemo naš kvalitet, ali su oni iskoristili svoje iskustvo. Bilo je dosta grešaka, isto tako dobih stvari, a potrudićemo se da te lošije stvari ispravimo za naredne utakmice”.

“Debi na Evropskom prvenstvu je prelijep i drago mi je što imam šansu da prestavljam svoju državu na ovakvom takmičenju”.

Mirko Radović

“Borili smo se koliko je god moguće u ovom momentu. Dali smo sve od sebe i mislim da nijesmo loše predstavili državu”.

“Dobro se znamo sa Makedoncima i Slovencima i tu nema nikakvih tajni. Makedonci vole da igraju za svoju zemlju koliko i mi, biće prava borba i nadam se da ćemo ostvariti pozitivan rezultat”.

foto: Screenshot, RTCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *