Potvrđena nova tri slučaja korone, Crna Gora žestoko oslabljena i bez selektora

Jozo Cabraja / kolektiff ehf

Rukometna reprezentacija Crne Gore biće žestoko oslabljena protiv Danske na otvaranju Evropskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

I to ne samo protiv svjetskih prvaka, javljaju Vijesti. Utakmicu sa Sjevernom Makedonijom sigurno će propustiti Stevan Vujović, koji je na današnjem testiranju bio pozitivan, pa mu po protokolu Evropske rukometne federacije (EHF) sleduje pet dana karantina.

Pozitivne testove dobili su i kapiten Vasko Ševaljević i čuvar mreže Mile Mijušković. Oni su i ranije bili pozitivni, pa postoji mogućnost da zaigraju u drugom meču turnira.

Potvrđeno je i da selektor Zoran Roganović neće biti na klupi protiv Landina i drugova, pa će reprezentaciju voditi Draško Mrvaljević.

U Podgorici je zbog pozitivnog testa ostao i Miloš Božović, pa je naša bekovska linija, posebno na poziciji srednjeg i lijevog beka, ostala na Božu Anđeliću i mladim igračima Vasiliju Kaluđeroviću, Radojici Čepiću i Božidaru Simiću.

Pozitivna je vijest da će za sjutrašnji meč, koji počinje u 20:30, biti spreman pivot Nebojša Simović, koji je danas bio negativan na testu.

foto: Jozo Cabraja / kolektiff ehf

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.