Popović: Ponosna sam, bilo je mnogo pozitivnih stvari

foto: ŽRK Budućnost

Djevojke su se borile do kraja, uprkos izostanku nekoliko veoma važnih igračica i pokazale su karakter, kazala je trener Bojana Popović nakon poraza (26:22) od FTC-a u devetom kolu DELO EHF Lige šampiona.

Popović ističe da je vidjela mnogo pozitivnih stvari u duelu u Mađarskoj, u kojem nije mogla da računa na pivote Tatjanu Brnović i Nikolinu Vukčević, koje imaju korona virus, te povrijeđene Valeriju Maslovu i Katarinu Džaferović.

“Znali smo da će biti veoma teško, jer smo gostovale odličnom protivniku, a uz to smo imali dosta problema zbog izostanka važnih igračica. Djevojke su se borile do kraja, ponosna sam zbog toga i pokazale su karakter. Zbog korona virusa smo imali dosta problema u posljednje dvije sedmice, ali smo željeli da igramo ovu utakmicu, jer je svaki meč važan za našu mladu ekipu. Izgubili smo, ali je bilo mnogo pozitivnih stvari i ponosna sam na djevojke zbog izdanja koje su pružile”, kazala je Popović.

Nina Bulatović je pokazala da može da bude odlično rješenje na poziciji desnog krila u godinama koje dolaze. Bila je najefikasnija u našem timu sa šest golova.

“Ponosna sam na tim jer smo pokazale veliku borbenost. Ovo je bila veoma teška utakmica za nas, zbog izostanka nekoliko veoma važnih igračica”, kazala je Bulatović.

foto: ŽRK Budućnost

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.