FSCG odlučio: Novi ugovor za Radulovića

foto: FSCG

Miodrag Radulović ostaje selektor Crne Gore još godinu dana, odlučio je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Crne Gore na današnjoj sjednici.

Radulović je Crnu Goru preuzeo u januaru 2021. godine. Pod njegovim vođstvom, Sokoli su na 12 mečeva u 2021. godini, brojeći i prijateljske utakmice, ostvarili skor od tri pobjede, četiri remija i pet poraza.

Treća sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore za mandatni period 2021-2025 godina održana je danas u Kući fudbala u Podgorici.

Odlukom Izvršnog odbora Miodragu Raduloviću produžen je mandat na mjestu selektora „A“ reprezentacije Crne Gore za naredni jednogodišnji period i on će predvoditi tim u Ligi nacija.

Saradnja na godinu dana produžena je i sa Slobodanom Draškovićem, selektorom omladinske (U19) reprezentacije, Goranom Perišićem koji će voditi kadetsku selekciju (U17), Radovanom Kavajom koji će predvoditi pionirsku reprezentaciju (U15), Mirkom Marićem selektorom ženskih selekcija i Svetom Ljesarem koji vodi futsal selekcije.

Izvršni odbor prihvatio je predlog Kancelarije za razvoj omladinskog fudbala o početku rada Škole fudbala FSCG, projekta koji će biti uvod u formiranje akademije Fudbalskog saveza Crne Gore. Ujedno, tokom trajanja projekta Škole fudbala, osim na unaprijeđenju fizičkih i tehničko-taktičkih karakteristika polaznika, radiće se na stvaranju svih neophodnih pretpostavki za formiranje i funkcionisanje Akademije Fudbalskog saveza.

Prihvaćeni su izvještaji Komisije za takmičenje, Sudijske komisije, Disciplinske komisije i Komisije za bezbjednost i sigurnost o jesenjem dijelu sezone 2021/22. Prihvaćen je predlog kalendara takmičenja za proljećnji dio sezone 2021/22 kojim je nastavak takmičenja u Telekom 1. CFL predviđen za 17. februar, dok će drugoligaši mečeve 20. kola odigrati 6. marta. Finalna utakmica Kupa Crne Gore odigraće se u nedjelju, 29. maja 2022. godine. Kompletan kalendar takmičenja možete pogledati OVDJE.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.