Kup: Primorac izborio finale, Jadran pet od pet

foto: Krsto Vulović, VPSCG

Vaterpolisti Primorca plasirali se u finale Kupa Crne Gore. Primorac je sinoć u drugom kolu II turnira savladao Budvu 9:8 i obezbijedio jedno od prva dva mjesta i finale.

To je četvrti trijumf kotorskog tima, koji u dosadašnjem dijelu takmičenja ima i poraz od Jadrana. Kotorski tim do pobjede vodio je Dušan Matković sa tri gola, Uglješa Vukasović i Aljoša Mačić postigli su po dva, a po jedan Mlađan Janović i Marko Gopčević. U Budvi, dva gola postigao je Petar Ćetković, dok su se po jednom u lstu strijelaca upisali po gol Maksim Žardan, Stefan Kovačević, Andrija Korać, Nenad Dragović, Danilo Dragović i Nikola Ivanović.

U drugom meču ovog kola Jadran je pobijedio kotorski Cattaro 13:7. Hercegnovski tim, koji je obezbijedio finale, upisao je peti trijumf i zadržao maksimalan učinak u dosadašnjem dijelu takmičenja.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Vasilije Radović sa tri, dok su po dva gola postigli Danilo Radović, Martin Gardašević i Matej Čeraj. U kotorskom timu najbolji je bio Marko Milić sa četiri pogotka.

foto: Krsto Vulović, VPSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.