Pullen o Pavićeviću i odlasku iz Mornara: Biće po njegovom ili nikako

kk mornar

Jacob Pullen proveo je dvije godine u Mornaru, ali njegova avantura u Baru nije se najbolje završila.

Američki bek nije htio da produži sezonu i napustio je klub pred finalne mečeve prvenstva i Kupa Crne Gore prošle sezone, što je izazvalo oštre reakcije i razočaranje kod našeg viceprvaka.

U intervjuu za Meridiansport Pullen kaže kako je Mihailo Pavićević odličan trener, ali i da ima luksuz da donosi odluke bez posljedica.

“Iz Mornara nosim dobro iskustvo, bilo mi je veoma lijepo i igrao sam odlično, kao i cijela ekipa. Tu su između ostalih bili Needham, Whitehead, Gabriel i Smith, imali smo veoma dobar tim i da se nijesam povrijedio, mislim da bi nam sezona bila još bolja, vjerujem da bismo u Evrokupu ušli u TOP 8, a u ABA ligi bismo vjerovatno obezbijedili bolji plasman pred plej-of. ‘Pajo’ je odličan trener, razlikuje se od ostalih”, kaže igrač Cedevita Olimpije, pa dodaje:

“Drugačije je kada vodite klub sa bratom jer nema šefova, direktora, generalnih menadžera i slično, tako da je Mihailo bio u poziciji da radi ono što je želio i zamislio. Biće po njegovom ili nikako, to je nešto sa čim se morate izboriti kada nastupate za tim iz Bara. Nažalost, za mene se završilo ovom drugom opcijom”.

Pullen je komentarisao i oštre izjave Pavićevića nakon njegovog odlaska iz kluba.

“Nikada mi to nije kazao u lice. Znate kako stvari funkcionišu, kada prekinete sa djevojkom, uvijek možete reći: ‘Eh, mogla je bolje kuvati, mogla je bolje raditi ovo ili ono’. Dok sam igrao tamo, konstantno sam čuvao najbolje protivničke igrače, asistirao i postizao najviše poena, radio sam sve što sam mogao da učinim tim boljim. Kada sam se povrijedio, moj izostanak se evidentno osjetio, tako da mi njegovi komentari ne smetaju jer sam profesionalac”.

“To je jednostavno nešto što on kao trener mora da kaže kada dođe do prekida saradnje sa nekim. Ako pogledate naše utakmice, shvatićete koliko sam bio važan za tu ekipu. Nemam ništa negativno za reći o ‘Paju’, bilo mi je vrhunski u Baru, pobjeđivali smo i zahvalan sam na prilici koju sam dobio”, zaključuje Pullen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *