Mornar dočekuje Megu: Veoma težak meč, atmosfera u timu je odlična

Košarkaši Mornara dočekaće Megu u desetom kolu ABA lige.

Regionalna košarka nastavlja se nakon FIBA prozora, a u Bar stiže ekipa koja protiv našeg predstavnika ima pozitivan skor. U prethodnih devet međusobnih duela, Mega je slavila šest puta, a ima dvije pobjede više od tima Mihaila Pavićevića ove sezone.

Svjestan je trener našeg viceprvaka da njegov tim čeka težak meč.

„Očekuje nas veoma težak meč jer ekipa Mege je sastavljena od izuetno talentovanih, mladih igrača, odlično vođenih od trenera Jovanovića. Svjesni smo šta nas očekuje u subotu. To je ona utakmica gdje se mora 40 minuta igrati u punom intenzitetu, pošto je Mega, upravo zbog te mladosti i talenta, prepoznata kao ekipa koja igra u istom ritmu 40 minuta, nezavisno od toga da li vodi ili gubi. Znači, moramo u svakom segmentu biti fokusirani, kako u odbrani tako u napadu, dakle, u svakoj fazi igre”.

“Pauzu smo iskoristili i da se malo odmorimo ali i da odradimo ono što smo planirali za ovaj period. Što se tiče zdravstvenog biltena, neizvjesno je učešće Lewisa, zbog povrede. Ne znamo još u kakvom je stanju i da li će eventualno biti spreman da koliko-toliko pomogne u subotu. Nezavisno od toga, ne sumnjam da će svi koji budu u sastavu dati sve od sebe. Jednostavno, atmosfera na treninzima je odlična, povratilo se samopouzdanje koje je bilo malo poljuljano. Očekujem jednu lijepu košarkašku predstavu, sa nadom u njen srećan završetak”, kazao je Pavićević.

Sead Šehović vjeruje u pobjedu svog tima:

„Sigurno da nas očekuje težak meč protiv Mege, koja je pokazala svoj kvalitet u posljednje dvije utakmice, protiv Budućnosti Volija i Cedevita Olimpije. Savladali su relativno lako i Budućnost i Olimpiju, tako da nas, ponavljam, očekuje teška utakmica. Igramo na svom terenu i mi smo digli nivo forme u posljednje vrijeme. Očekujem jednu dobru utakmicu i našu pobjedu.“

Subotnja utakmica u dvorani „Topolica“ između Mornara i Mege, počinje u 17 časova. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.