Đurđina Jauković produžila ugovor sa Brestom: Ona je nevjerovatno oružje našeg tima

foto: Brest

Đurđina Jauković braniće boje Bresta do 2024. godine, saopštio je francuski klub.

Jauković je 2020. godine stigla u Brest iz Budućnosti, sa francuskim timom igrala finale Lige šampiona, ali je na startu tekuće sezone doživjela tešku povredu ligamenata čiji oporavak je u toku. To ipak nije spriječilo čelnike Bresta da sa njom produže ugovor.

“Veoma smo srećni što Đina nastavlja avanturu sa nama. Klub je pokazao ambicije produžetkom saradnje sa igračicom ovog kvaliteta. Ona je jedna od najboljih lijevih bekova i odbrambenih igrača u Evropi koji nam daje čvrstinu u odbrani i opasnost u napadu. Ona je garancija kvaliteta, konkurentnosti i ambicije”, kazao je trener Bresta Pablo Morel, te dodao:

“Ima našu podršku za povratak nakon povrede, a ovo je dokaz i povjerenja između kluba i nje. Đina je nevjerovatno oružje za naš tim u oba pravca”.

“Srećna sam što ću igrati za ovaj klub i dalje. Imam veliko poštovanje za sve što su uradili za mene proteklih godinu i po. Želim da se zahvalim svima u Brestu za sve što su uradili da bih se osjećala dobro. Prihvatili su me od prvog dana i zaista mi je drago što ostajem ovdje”, kazala je naša reprezentativka.

foto: Brest Bretagne

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.