Predsjednik Kielcea: Pogledajte kako igra Vujović, produžetak njegovog ugovora mi je prioritet

vive kielce

Predsjednik Kielcea Bertus Servaas kazao je u razgovoru za poljske medije da mu je prioritet produžetak ugovora sa Brankom Vujovićem.

Vujović igra sjajno ove sezone, dijeli minutažu sa iskusnijim Alexom Dujshebaevom i važna je karika u timu Talanta Dujshebaeva. Pokazao je to i u meču sa Barcelonom, kada je u ključnom momentu pogodio za trijumf u Kataloniji. U tom meču šutirao je 3/3.

“Pogledajte kako igra sada! Branko je uvijek igrao dobro, ali od momenta kada smo objavili dolazak Nedima Remilija (Francuz dolazi narednog ljeta), počeo je da igra na drugom nivou. Pričaću naredne nedjelje sa njegovim menadžerom o produžetka ugovora koji sitiče 2023. To je moj prioritet u ovom trenutku”, kaže alfa i omega Kielcea koji igra fantastično ove sezone.

Servaas ističe da to nije garant da će već od narednog ljeta Nikšićanin biti u poljskom timu.

“Razgovori ne znače da će igrati za nas poslije prvog jula. Želim da ostane jer je fantastičan talenat. Ove sezone je napravio korak naprijed, što smo i očekivali od njega”, zaključio je Servaas.

Kielce će večeras dočekati Barcu u revanšu prošlonedjeljnog meča. Vujović je spreman i sigurno da će imati važnu ulogu u meču protiv španskog giganta i prvaka Evrope.

foto: vive kielce

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.