Nove muke Mornara sa strancima, Pavićević: Davis nestao, ne znamo gdje je

foto: FIBA Europe cup

Mornar nema sreće sa strancima. Iako poznat kao tim koji svojim igračima pruža perfektne uslove, posebno uzevši u obzir stanje u regionalnoj košarci ispod nivoa ABA lige, braći Pavićević se ne da.

Najnoviji problem je Corey Davis, igrač koji nije pružao ono što se od njega očekivalo u dosadašnjem dijelu sezone. On je – nestao!

“Mi smo ušli oslabljeni u meč. Lewis je zbog povrede zadnje lože van terena, a za Davisa smo angažovali potragu. Čovjek je nestao. Odbio je da trenira, dok smo bili u Solunu, odbio je da igra utakmicu, pravdajući to povredom. Čim smo došli, ljekarskim pregledom je ustanovljeno da se ne radi o povredi. Odmah ćemo reagovati. Biće suspendovan. Ide prijava moja Disciplinskoj komisiji. Ta suspenzija ide tim putem Savezu, FIBA… Mislim da je ta priča završena”, rekao je Pavićević, prenose Dnevne novine.

“Klub će sa svoje strane uraditi sve da ga najstrože kazni. Kad smo se vratili sa puta već pet prijava na njegovo ponašanje sam uputio Disciplinskoj komisiji. Proslijedili smo to njegovom menadžeru. Ne znamo gdje je – tri dana se nije pojavljivao na treningu, niti se javljao kome”, zaključio je Pavićević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *