Mornar protiv Iraklisa bez Pavićevića i Mihailovića želi drugu pobjedu u sezoni

Mornaru za sada bolje ide u Evropi nego u regionu. U FIBA Evropa kupu Barani su upisali poraz i pobjedu, prvu u sezoni.

Igre barskog abaligaša u posljednja tri meča ohrabruju, pa igrači Mihaila Pavićevića, koji se još oporavlja od bolesti i njegovog pomoćnika Vasa Milovića, koji će opet voditi ekipu s klupe, sa optimizmom dočekuju utakmicu trećeg kola E grupe , protiv grčkog Iraklisa, u Topolici.

“Znamo da se radi o dobroj ekipi bez obzira na dva startna poraza u našoj grupi. Protiv jakih Turaka izgubili su košem razlike, a u grčkom prvenstvu Iraklis je poražen od Olympiacosa poslije produžetka. Ipak, mi prevashodno gledamo u svoje dvorište. I tu je situacija bolja nego što je bila. Igramo sve kvalitetnije, u oba pravca, vrijedno treniramo, odlična je atmosfera u klubu i očekujemo da nastavimo sa dobrim igrama, ali i da uskoro krenemo da u kontinuitetu pobjeđujemo. Vjerujem da ćemo protiv Grka zabilježiti drugu pobjedu ove sezone”, kaže Aleksandar Lazić koji je imao zapaženu rolu protiv Crvene zvezde.

Pomoćni trener Mornara, Vaso Milović, ni za utakmicu sa Iraklisom ne može da računa na najboljeg strijelca svoje ekipe, oboljelog Vladimira Mihailovića.

Sjutrašnji duel (srijeda) između Mornara Barsko zlato i Iraklisa, u dvorani „Topolica“, počinje u 19 časova.

foto: ABA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.