Nikolić i Micov: Težak meč, vjerujemo u pobjedu

foto: ABA

Budućnost Voli očekuje težak meč protiv Ratiopharm Ulma u Njemačkoj, kazali su uoči prvog kola Evrokupa Vladimir Micov i Zoran Nikolić.

“Znamo da nas očekuje veoma težak meč u Ulmu protiv ekipe koja je veoma mlada i koja igra veoma brzu košarku. Znamo šta nas čeka i kako da se pripremimo za taj meč. Meč sa Ulmom nas očekuje u dobrom ritmu nakon jako bitne pobjede protiv ekipe Igokee. Mislim da smo podigli formu i da smo iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji, znamo šta treba da uradimo, spremni smo i idemo po pobjedu u Ulmu”, kaže Nikolić.

Iskusni Micov takođe se nada da će dobru formu nastaviti u sjutrašnjem meču.

“Očekuje nas težak meč, gostujemo ekipi Ulma koja igra veoma agresivno, dobro trče i imaju veoma atletsku ekipu. Jaka Lakovič je dobar trener, mlad, koji forsira igru u tranziciji. Kao i svaka druga Njemačka ekipa igraju čvrsto, čak su dobili Bajerna, evroligašku ekipu, u gostima u njemačkom prvenstvu. Početak je Evrokupa, prvo kolo, mi izlazimo iz dobrog meča i nadam se da ćemo to iskoristiti da odigramo sa samopouzdanjem i otvorimo Evrokup na najbolji mogući način”.

Duel Ratiopharm Ulm – Budućnost Voli igra se u srijedu od 19:30 časova.

foto: ABA

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.