Radulović: U Oslu na pobjedu, čestitke momcima

foto: FSCG

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović bio je zadovoljan nakon sigurne pobjede od 0:3 na gostovanju Gibraltaru.

“Čestitke momcima. Pokazali su zrelost. Ispunjen je cilj i plan u igri koji smo imali. Rano smo otvorili utakmicu, ušli u sigurnost poslije drugog gola. Dali smo i treći, sve je bilo kako treba. Bez obzira što je to Gibraltar, nikoga nije lako pobijediti. Mi smo dali dva gola do poluvremena, a neki pretententi na prva dva mjesta nijesu tako lako ovdje došli do tri boda. Gledamo sebe. Slika kvalifikacija je do sada kompletna, dobra, pozitivna. Potrudićemo se da u tom ritmu završimo ciklus”,  rekao je Radulović prenosi Pobjeda.

Radulovića brinu povrede Mugoše i Šćekića. Napadač Incheona neće igrati protiv Norveške za tri dana, dok je Šćekić pod znakom pitanja. Tu nije kraj problemima.

“Ostali smo bez Mugoše, povrijedio se i Šćekić, obojica imaju kontuzije. Predstoji im snimanje. Mugošu nećemo imati sigurno, dok je Šćekić pod znakom pitanja za Oslo. Požalio se i Tomašević, nije mu prijao teren sa vještačkom travom. Još neki igrači osjećaju posljedice ovog meča. Nastavljamo dalje. Sa ovih 11 bodova smo ispunili dosadašnji cilj. Sada vidimo koliko znače ona dva boda koja smo izgubili od Letonije. Ipak, borićemo se do kraja”, ističe Radulović.

Dobro izdanje protiv najslabije ekipe u grupi podiže samopouzdanje, a selektor za duel u Oslu najavljuje napad na trijumf, sa Stevanom Jovetićem na terenu.

“Jovetića smo čuvali. Điđo je ušao, da osjeti igru, spremi se još bolje. Vidjećemo. Sa ova tri boda, sa vjetrom u leđa, idemo u Norvešku. Nema tu više kalkulacija. Idemo na pobjedu u Oslu”, zaključio je Radulović.

foto: FSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *