Sokoli žele da nastave u pravom ritmu: Da riješimo dileme oko prvog mjesta

Fudbalska reprezentacija Crne Gore sinoć je odradila drugi trening u sklopu priprema za oktobarske mečeve.

Tri meča u ovom mjesecu daće priliku selektoru Faruku Hadžibegiću da isproba veliki broj igrača, sa akcentom na fudbalere iz Telekom 1. CFL, smatra Danijel Petković.

“Igračima iz domaće lige i nama sa manjom minutažom ovo će dobro doći. Vjerujem da će igrači iz domaće lige pokazati da vrijede. Imamo tri meča, zgusnut je raspored, ali ima nas mnogo na spisku. Nadam se da ćemo izvući najbolje”, kazao je Petković na brifingu sa novinarima uoči treninga.

Sokoli su na startu Lige nacija upisali dvije pobjede, na Kipru i u Luksemburgu.

“Počeli smo odlično, sada nas čekaju dva bitna meča protiv Azerbejdžana i Luksemburga. U prednosti smo, igramo kod kuće i nadam se da ćemo već sada riješiti sve dileme oko prvog mjesta. Prije svega, očekujem i da nas posluži zdravlje, jer vidimo da situacija sa koronom u državi baš i nije dobra”, dodao je golman Angersa, koji se ne može pohvaliti dobrom situacijom u svom klubu.

“Nažalost, nema dobrih vijesti za mene. Očekivao sam da odem u neki drugi klub, u Francuskoj ili negdje drugdje, ali bilo je komplikacija. Moraću da sačekam do zimskog prelaznog roka”, objasnio je Petković.

Sa novinarima je razgovarao i Šaleta Kordić, jedan od igrača iz domaće lige koji se našao na spisku selektora Faruka Hadžibegića. Napadač Podgorice je na čelu liste strijelaca Telekom 1.CFL sa šest golova.

” +Iskreno, kao da nijesam svjestan svega ovoga, ne znam gdje se nalazim. Poziv u reprezentaciju je veliko iskustvo za mene i korak naprijed u karijeri. Prezadovoljan sam, dobre igre u klubu su učinile da budem ovdje i spreman sam da dam maksimum. Želim da se dokažem i da pomognem reprezentaciji da bilježi dobre rezultate”, poručio je Kordić.

,Sokoli će danas trenirati od 11 časova na Trening kampu FSCG.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *