Veljko Uskoković u Primorcu

Vaterpolo klub Primorac angažovao je Veljka Uskokovića za koordinatora mlađih selekcija, saopšteno je sinoć iz kotorskog tima.

Uskoković je legenda crnogorskog vaterpola, osvajač brojnih medalja, a bio je i trener juniorske reprezentacije. Sada će u Primorcu sarađivati sa bivšim saborcima iz bazena, predsjednikom Mlađanom Janovićem i sportskim direktorom Tonijem Petrovićem.

“Sa izuzetnim zadovoljstvom prihvatio sam ideju predsjednika Mlađana Janovića i sportskog direktora Antonia Petrovića da, sa sada već bogatim trenerskim iskustvom, pomognem u radu sa mlađim kategorijama mog matičnog kluba. Upravo ovih dana su u toku takmičenja svih mladih kategorija u Prvenstvu i Kupu Crne Gore nakon čega ćemo napraviti presjek stanja. Već sada je jasno da smo, prije svega zbog nemogućnosti treniranja u svom bazenu pune tri godine, u mlađim kategorijama daleko od onoga gdje treba da budemo”, kazao je Uskoković te dodao:

“Imati ćemo pune ruke posla i želju da na stotu godišnjicu mlađe kategorije ali i cijeli klub pozicioniramo gdje mu je mjesto”, zaključio je Uskoković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *