Vujošević podržao Šćepanovića: Ne bi trebalo da pristane da bude prosječan trener, svi da stanu iza njega!

Duško Vujošević legenda je Partizana, čovjek čije mišljenje se izuzetno cijeni među navijačima crno-bijelih. “Njegov” Partizan u novu sezonu ulazi sa novim trenerom, Vladom Šćepanovićem, koji ima podršku svog kolege i sunarodnika.

“Uprava, navijači, igrači moraju da stanu iza njega, a Šćepanović mora da promijeni način života i totalno se posveti poslu i terenu. On je ,,partizanovac, što je vrlo važno i ako hoće da se bavi ovim poslom mora da bude maksimalno profesionalan, jer poslije igračke karijere kakvu je imao ne bi trebalo da pristane da bude prosječan trener. Ja navijam da se, u neku ruku rizičan potez, pokaže kao uspješan”, kaže Vujošević za srpski portal Espreso.

Vujošević je istakao i kvalitete bivšeg igrača Partizana i Budućnosti.

“Dok je igrao veoma dobro je razumio igru, a na nekim utakmicama koje je samostalno vodio kao trener vidim da je dobro reagovao na dešavanja na terenu i donosio prave odluke. Bio je u kratkom vremenu trener Budućnosti i nadam se da je u tom periodu vidio što mu sve nedostaje da bi bio prvi trener. Takođe se nadam da je u ovom periodu dok je bio pomoćni trener radio na sebida to nadoknadi”, zaključio je Vujošević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *