Promjena na klupi Primorca?

sandro sukno

Kako je Opština Kotor postala vlasnik Primorca u novembru 2019. godine, počele su i promjene drugim strukturama kluba. Već je poznato da će predsjednik kluba biti naš proslavnjeni vaterpolista Mlađan Janović, dok će poziciju sportskog direktora zauzeti njegov dugogodišnji saigrač iz reprezentacije Antonio Petrović. 

Ono što je nedoumica jeste ko će sa klupe predvoditi kotorski klub u narednom periodu. Trenutno to mjesto zauzima Petar Vico, međutim, prema najnovijim informacijama doći će do promjene trenera.

Naime, kako pojedini izvori ističu, ostvaren je kontakt između čelnika kluba i nekad najboljeg igrača svijeta i reprezentativca Hrvatske, Sandra Sukna!

On je tokom jeseni 2017. godine morao na operaciju zbog problema sa srcem. Vjerovao je da se može vratiti, ali ipak u maju prošle godine objavio je definitivan kraj karijere.

Nakon toga, posvetio se građenju trenerske karijere koju je započeo tako što je bio dio stručnog štaba Hrvatske na Evropskom prvenstvu koje je odigrano u januaru.

Da li je Primorac njegova sledeća destinacija pokazaće naredni period. Tokom izuzetno uspješne igračke karijere bilježio je ogromne uspjehe i nema sumnje da ga čeka i sjajna trenerska karijera.

foto: zimbio.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *