CGsport.me portal danas, 12. marta slavi svoj prvi rođendan!

Koincidentno pokrenut kada je i Dan reprezentacije ustanovljen od Ministarstva sporta, CGsport.me portal pokrenut je sa ciljem da na jednom mjestu objedini sve najvažnije informacije vezane za crnogorski sport i njegove predstavnike širom svijeta.

U proteklih 12 mjeseci možemo se pohvaliti sa gotovo 1.700 objavljenih članaka, kroz koje smo svjedočili i ponosni smo, velikim uspjesima našeg sporta. Danas imamo konstantan rast pratilaca na društvenim mrežama, saradnju sa svim domaćim Savezima i klubovima, kao i našim poznatim i perspektivnim sportistima.

Od kvalifikacija rukometaša za Evropsko prvenstvo i trijumfa nad Danskom koji će ostati za sva vremena upisan u istoriju našeg rukometa, prvu pobjedu naših “lavova” na velikim takmičenjima, baraž rukometašica i odlazak na Svjetsko prvenstvo, nastup odbojkaša na Evropskom prvenstvu, medalju naših vaterpolista sa Evropskog prvenstva, istorijski nastup košarkaša na Svjetskom prvenstvu, uspjehe borilačkog sporta… Sve to i mnogo više, ažurno, tačno, uz fotografije i video klipove, mogli ste da ispratite na CGsport.me portalu i našim društvenim mrežama.

Od novembra 2019. godine, CGsport.me je postao dio NVO CGsport, što znači i zvaničnu registraciju portala i organizacije. Vjerujemo da ćemo se zajedno sa našim sportistima, i vama, najvažnijim u svoj ovoj priči – navijačima, radovati novim uspjesima u ovoj 2020., Olimpijskoj godini.

CEO NVO CG sport,
Mario Andrijašević

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *