Rakojević: Razgovaraćemo o svemu, pobijedio je motivisaniji tim; Mulalić: Plod velikog rada, igrače je Bog nagradio

ss yt

Fudbaleri Sutjeske primili su pet golova od Rudara, izgubili utakmicu u Pljevljima, a vrlo moguće i borbu za titulu.

Nikšićani nakon debakla od 5:1 imaju 11 bodova manje od lidera Budućnosti, a u proljećnjem dijelu sezone aktuelni šampion ne igra dobro.

“Ne bih ja sada ulazio u dublju analizu, ali pobjedio je tim koji je bio motivisaniji od samog nastavka šamionata i imao više želje na ovoj utakmici. Mi ćemo o svemu vrlo brzo razgovarati. Kada smo pričali da možemo stići osam bodova imali smo više utakmica do kraja, sada imamo 11 bodova zaostatka, a manje utakmica do kraja. Teoretski možemo stići, ali ovako vidjećemo”, rekao je nakon meča Nikola Rakojević.

[wp_ad_camp_1]

Edis Mulalić Rudar je preuzeo uoči starta sezone, bez igrača. Sklopili su se Pljevljaci samo par dana uoči šampionata, a sada su peti tim Telekom 1. CFL sa 30 bodova. Samo deset manje od Sutjeske.

“Nema tu tajne, imali smo jedne pripreme ove sezone sa jednom kontrolnom utakmicom. To je plod velikog rada, možda sam ja previše zahtjevan, ali igrači, pogotovo, nekolicina njih, radili na treninzima i mnogo više od onoga što sam ja zahtjevao. Na kraju Bog ih je nagradio dali su golove iz nekih odbitaka, iz nekih sutuacija iz kojih ranije nijesu pogađali. Velika je stvar ova pobjeda pred dva vezana teška gostovanja. Drago mi je zbog ove publike, koja je i po ovoj hladnoći došla na stadion i bila uz nas tokom utakmice”, rekao je starteg Rudara nakon utakmice.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *