“Gyori nam treba u svom najjačem izdanju. Želio sam duel protiv njih i biće to praznik i izazov”!

žrkb

Budućnost i Gyori u nedjelju u Morači odigraće derbi kola Lige šampiona i jedan od derbija cijelog takmičenja. Duel ekipa koje su od posljednjih osam, osvojile sedam puta najvažniji klupski rukometni trofej biće prava poslastica za fanove ovog sporta, a kako bi dvorana bila puna, Budućnost je osigurala da ulaz bude besplatan.

Trener Budućnosti Dragan Adžić kaže kako je Gyori fenomenalna priprema za četvrtfinale, te da priželjkuje mađarskog velikana u najjačem izdanju.

[wp_ad_camp_1]

“Gyori je fenomenalna priprema za četvrtfinale, a sam meč sa šampionom je izazov i praznik. Želio sam u ovoj fazi da igramo sa njim”.

“Bili su u objektivnoj krizi obzirom na mjesece i mjesece bez poraza. Normalno je u domaćem prvenstvu i Ligi šampiona da osjete preveliku sigurnost i malo da opuste. Nama će u suštini najjači Gyori, u svakom pogledu, najviše pomoći. Prije svega dobićemo što više informacija pred najvažnije aprilske mečeve, ali i reprezentacija, jer četiri najbolje Norvežanke, koje će igrati u kvalifikacijama za Olimpijske igre, nastupaju za Gyori”.

[wp_ad_camp_3]

“Naša želja je da šampion bude na nivou, mi na još većem i zadržimo stabilnost u odbrani iz prve utakmice u Gyoriju. Mislim da sve možemo i sve zavisi od nas”, kaže Adžić.

Bivši selektor kaže i da oscijalcije kakve je Budućnost imala protiv Savehofa i Krima ne smiju da se dese protiv Gyorija.

“Teoretski se ne bi mogli vratiti protiv Gyorija sa oscilacijama kakve su bile nakon ,,plus 8” sa Krimom ili Savehofom do odmora. Vjerujem da ih nećemo imati i vjerujem da će nas Gyori držati u fokusu do kraja. Bitno nam je da vdimo gdje smo u odnosu na utakmicu u Gyoriju . Znamo tačno kako dalje do četvrtfinala”, zaključio je Adžić.

Nedjeljna utakmica počinje u 17 časova.

foto: ŽRK Budućnost

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *