Mijović želi da pehar vrati u Podgoricu, Pavićević upozorava na Sutjesku i Lovćen

Budućnost i Mornar već su viđeni finalisti Kupa nakon žrijeba u Baru, ali Lovćen i Sutjeska neće se predati bez oružja. 

Tako bi se mogli sumirati komentari šefova stručnih štabova četiri najbolja crnogorska tima koja će se boriti za prvi trofej u 2020. godini.

“Sigurno da i moj tim i tim trenera Pavićevića slove za favorite u polufinalu, ali sigurnio da imamo respekt prema našem protivniku Lovćenu i moramo da budemo na dobrom nivou svih 40 minuta ako želimo, a želimo da igramo to finale”, kazao je trener branioca trofeja Petar Mijović.

“Plavi” i Lovćen odigraće prvi meč, od 17 časova.

“Kup takmičenje je nepredvidljivo, dešavaju se iznenađenja i mi ćemo igrati na tu kartu pružićemo što bolji otpor, da pokušamo da izvučemo maksimum iz toga duela koji nam može pomoći za završnicu sezone da imamo iskustvo više”, istakao je strateg Cetinjana Zoran Kašćelan.

U drugom polufinalu organizator završnog turnira Kupa Mornar igraće protiv Sutjeske.

“Kup je jedno vrlo specifično takmičenje. Jedna utakmica, dobar dan ili loš dan može da napravi iznenađenje. Ova polufinala neće biti laka, iako kolege iz ABA 2 kažu da smo mi favoriti, to jeste na papiru, ali to treba dokazati na terenu”, istakao je trener Barana Mihailo Pavićević.

Nikšićani ističu da ne dolaze sa bijelom zastavom na meč protiv Mornara.

“Mi ćemo doći da odigramo poštenu, korektnu utakmicu, a sigurno to se tiče favorita, prednost Mornaru. Nadamo se da ćemo gledati jednu kvalitetnu košarku i da će atmosfera u Topolici biti kao u mečevima ABA lige”, kazao je Zoran Glomazić šef stručnog štaba Sutjeske.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *