Aleksandar Šćekić se seli u Primeru?!

Crnogorski reprezentativac i trenutni fudbaler beogradskog Partizana, Aleksandar Šćekić blizu je transfera karijere! 

Od starta prelaznog roka, mediji spekulišu o tome kako je stameni Beranac na izlaznim vratima beogradskog velikana. Pretpostavljalo se da će najvjerovatnije nazad u neki od turskih klubova, međutim, sada postoje nove informacije. Kako pišu pojedini srpski mediji, Partizan je dobio ponudu za našeg reprezentativca koju će teško odbiti. Naime, u pitanju je ponuda iz španske Primere u vrijednosti od oko 1.000.000 eura!

U izjavi za “mondo.rs”, Šćekić je istakao da ima veliku želju da se oproba protiv najboljih klubova na svijetu.

“Imam par ponuda i nijedna nije iz Genclerbirligija, već Španije! Ona je najprimamljivija i dolazi od kluba je koji se takmiči u Primeri. Međutim, još sam igrač Partizana, vidjećemo šta će se dešavati. Volio bih da se oprobam u Primeri, da igram protiv najboljih igrača, protiv Reala, Barcelone, Atletica… U najboljim sam fudbalskim godinama i za mene bi odlazak u Španiju predstavljao krunu karijere”, zaključio je Aleksandar Šćekić.

“Mondo.rs” takođe ističe da je u pitanju ekipa Alaveša. Naredni dani će pokazati da li će naš reprezentativac uspjeti da ostvari svoje snove transferom u jednu od najkvalitetnijih liga na svijetu.

foto: partizan.rs

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *