Budućnost Voli: Petar Mijović ima našu punu podršku

kk buducnost

Košarkaški klub Budućnost Voli oglasio se večeras saopštenjem u kojem ističe punu podršku svom treneru Petru Mijoviću.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Jurica Golemac, bivši trener Primorske, na pragu klupe tima iz Podgorice. Ipak, u saopštenju kluba iz Njegoševog parka, navodi se da su to “zlonamjerne insinuacije”.

Saopštenje Budućnosti prenosimo u cjelosti.

U svjetlu zlonamjernih insinuacija, medijskih plasiranja koje stvaraju pogrešnu sliku o odnosima u našem klubu, ovom prilikom ističemo da trener Petar Mijović ima punu podršku uprave Budućnost Volija.

Klub se suočava sa rezultatskom krizom, a ambijent dodatno otežavaju tekstovi kojim se negativno utiče na međusobne odnose i godinama brižljivo građeno povjerenje i međusobno uvažavanje. Iz tog razloga, smatramo da će naše obraćanje i podrška koju nedvosmisleno izražavamo treneru Mijoviću otkloniti sve sumnje i spriječiti dalje plasiranje neistina.

Budućnost Voli funkcioniše na transparentan način, čuvajući osjećaj pripadnosti i zajedništva u svom timu i stručnom štabu i  neće se baviti daljim polemikama. Naš fokus je usmjeren na adekvatnu  pripremu u susret narednim  utakmicama  i što bolju igru u daljem toku sezone.

foto: Budućnost VOLI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *