Promjene u igračkom kadru Budućnosti

fscg

Ekipa podgoričke Budućnosti zauzima prvo mjesto na tabeli sa osjestnom prednošću u odnosu na Sutjesku. Rukovodstvo Podgoričana ne sjedi skrštenih ruku ni tokom zimske pauze pa već imaju u planu određene promjene u igračkom kadru pred nastavak sezone.

Prvi na listi igrača koji će napustiti klub u narednim danima je Miloš Mijić. Ovaj vezni fudbaler je tokom ljeta okarakterisan kao neko ko treba da ostane i da bude jedan od nosilaca igre. Međutim, od kad je na klupu “plavih” stigao Mladen Milinković, Mijić je pao u drugi plan i rastanak bi bio na obostrano zadovoljstvo.

Osim njega, postoji velika šansa da klub napuste Dušan Stoiljković i Nikola Đurić. Takođe, pod znakom pitanja je status Aleksandra Vujačića i Mihaila Perovića. Budućnost počinje pripreme 10. januara i očekuje se da tada bude više informacija o statusu svih igrača.

Kada su u pitanju pojačanja, izvjestan je dolazak Periše Pešukića na šestomjesečnu pozajmicu iz beogradskog Partizana. Do kraja prelaznog roka, Budućnost će tražiti pojačanje u odbrani i u napadu.

foto: fscg

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *