Sutjeska se nada pojačanjima iz svojih redova

fscg

Zimska pauza i dalje traje, a ekipe iz prvoligaškog karavana se polako spremaju da upale motore. Većina ekipa će tokom naredne sedmice početi sa pripremama za proljećni dio sezone. 

Opšte je poznato da aktuelni šampion, ekipa Sutjeske, u drugi dio sezone kreće sa osjetnim zaostatkom za ekipom Budućnosti. Ipak, u klubu vjeruju da nije nemoguće dostići tu prednost i odbraniti trofej.

Takođe, prelazni rok je otvoren pa je pitanje kako će rukovodstvo Nikšićana djelovati na tržištu. Iz kluba ističu da najveća pojačanja očekuju iz svojih redova.

“Aktuelan je prelazni rok, ali pitanje je koliko će on donijeti izmjena u našem prvom timu. Vjerovatno ćemo sporazumno raskinut ugovor s Petrovićem, bivšim reprezentativcem Makedonije, jer nas jesenas nije ubijedio da može biti adekvatno pojačanje. Od prvog dana priprema sigurno će biti orni Osmajić, Cicmil i Ciger, koji su preskočili najveći broj dosadašnjih mečeva zbog povreda, a to znači da ćemo biti znatno jači na svim pozicijama. Dakle, pitanje je da li ćemo uopšte imati potrebu da angažujemo još kojeg igrača. Uz to, priključićemo nekolika omladinca, uz već angažovanog Balšu Dubljevića, prvom timu će se ovih dana priključiti i talentovani golman Radoš Dubljević, ali i Janjić i Bojović. Dakle, Sutjeska će na proljeće biti prilično podmlađena iz sopstevene omladisnke škole”, istakao je Jovan Gardašević.

Plan uprave je da početak priprema provedu u rodnom gradu, a zatim u drugom dijelu će se spremati u nekom od primorskih gradova ili pak u Međugorju gdje bi trebalo da učestvuju i na turniru.

foto: fscg

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *