Nema odmora za Bakočevića: “Psihopata” za deset dana ponovo u ringu!

vaso bakočević instagram

Vaso Bakočević u ponedjeljak je stigao do svoje 41. pobjede u karijeri (40. po Sherdogu), a već za desetak dana ponovo će u borilište.

Nakon trijumfa nad Maxymom Sorokom za 20 sekundi, popularni “Psihopata” ići će za Rusiju, gdje će u St. Petersburgu 21. decembra nastupiti na eventu Fight Nights Global (FNG) promocije.

“Da, već za desetak dana imam borbu na Fight Nights Global. Sve je dogovoreno, ponuda je na stolu. Čekali smo samo da vidimo hoću li ja ovdje proći bez povreda. Tako da, slijedi ozloglašeni Fight Night gdje sam se ja borio dok su drugi još išli u školu”, kazao je Bakočević nakon meča za “Triangle TV”, te dodao:

“Imam dobrog protivnika. Dobar je novac i tu je još jedno putovanje. Borim se protiv njihovog poznatog kick boxera, ne znam koliko ima MMA mečeva, možda desetak. Borimo se u St. Petersburgu, a on je njihova zvijezda. Rekao sam zašto ne, lova je dobra pa što ne otići na Sejšele za Novu godinu. To su te stvari za koje se ja borim. Mogu me pljuvati, no ja se borim sa svima, ne odbijam ništa. Da sam birao sigurno ne bih imao ovakav skor kakav imam.”

Bakočević je već nastupao za FNG, kada ga je savladao Zubaira Tukhugov, član UFC-a i timsku drug  ponajboljeg borca današnjice Khabiba Nurmagomedova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *