Boljević: Na pobjedu u obje utakmice i da vratimo publiku na stadion

foto: FSCG

,,Hrabri sokoli“ nastavili su u kompletnom sastavu pripreme za predstojeće utakmice u kvalifikacijama za EURO 2020.

Uoči sinoćnjeg treninga, sa novinarima su razgovarala dva Aleksandra, Boljević i Šofranac. I jedan i drugi slično razmišljaju, žele pobjede u duelima sa Bugarskom i Kosovom.

“Moramo da ostanemo koncetrisani na naredne dvije utakmice, prije svega na prvu protiv Bugarske, gdje treba da vratimo rezultatski značaj reprezentaciji i javnosti, da koliko – toliko vratimo publiku na stadion. Pokušaćemo da pobijedimo obje utakmice. To nam je cilj”, poručio je Aleksandar Boljević.

Bez obzira na nezadvidnu situaciju u grupi A, ,,hrabri sokoli“ će imati motiva u nastavku kvalifikacija.

“Ako smo pravi, sigurno ćemo naći fudbalski motiv i to ljudsko što je u nama. Moramo da pokažemo da vrijedimo i da imamo kvalitet. Siguran sam da će momci i stručni štab to tako predstaviti i da ćemo pobijedi Bugarsku, a onda čekati Kosovo. Ne bi valjalo da završimo kvalifikacije bez pobjede, tako da se nadam trijumfu”, istakao je fudbaler belgijskog Standarda, za koji je postigao četiri gola na posljednja četiri meča.

“U dobrom sam ritmu, samo još da to prenesem na reprezentaciju”, dodao je Boljević.

Njegov imenjak Šofranac takođe najavljuje trijumf u petak veče protiv Bugarske.

“Pred nama je kvalitetna utakmica protiv Bugarske, obaveza nam je da damo sve od sebe i da ostvarimo tu pobjedu kod kuće. Neće biti lako i moramo dati sto odsto svojih mogućnosti”, kazao je štoper Sutjeske.

Prema njegovom mišljenju, snaga Crne Gore je u jakom kolektivu.

“Naša šansa je to zajedništvo. Tu je naš najveći adut i zbog toga mislim da možemo da napravimo željeni rezultat”, rekao je Šofranac.

foto: FSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *