Budućnost gostuje Unicaji: U Malagu idu Žugić i Ivanović, Wood završio avanturu u Podgorici

buducnost

Košarkaši ekipe Budućnost Voli na startu Evrokupa gostuju Unicaji iz Malage. Ovo će biti peti međusobni duel našeg šampiona sa Unicajom.

Protivnik “plavo bijelih” preko ljeta je izvršio potpunu rekonstrukciju tima. Tim sa juga Španije pojačali su Deon Thompson, Josh Adams, Volodymyr Herun, Aleksa Avramović, Frank Elegar, Melvin Ejim, Ruben Guerrero i Axel Toupane koji je stigao kao zamjena za Dragana Milosavljevića koji je pretrpio tešku povredu.

Osim Tupana, najzvučnija imena koje je Unijaha potpisala u prelazonom roku su Thompson koji je došao iz Žalgirisa i Adams pojačanje iz Toronta.

Ekipa Luisa Casimira je na startu španske ACB lige pretrpjela dva poraza, od Manrese i Tenerifea.

Ovo će biti peti međusobni duel Budućnosti i Unikahe, a Španci su dobili sva četiri prethodna meča do sada.

Sa ekipom nije otputovao Scott Wood, koji se prema riječima trenera Budućnosti Slobodana Subotića nije uklopio u sistem tima iz Njegoševog parka, te će na njegovoj poziciji biti angažovan drugi igrač.

Meč Unicaja – Budućnost igra se drugog oktobra sa početkom od 20:45 časova.

Igrači koji će putovati za Španiju su: Justin Cobs, Scott Bamforth, Nikola Ivanović, Petar Popović, Fedor Žugić, Aleksa Ilić, Hassan Martin, Zoran Nikolić, Danilo Nikolić, Suad Šehović, Milić Starovlah i Martins Meiers

foto: Budućnost VOLI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *